ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

گام ششم تحصیل : درخواست ویزای تحصیلی آلمان

دانشجویان برای ورود به آلمان نیاز به ویزای تحصیلی آلمان دارند. البته بستگی به مدت زمان اقامت شما دارد . دانشجویان بین المللی جویای تحصیل در آلمان به استثنا اتحادیه اورپا ، منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس ، نیازمند ویزای تحصیلی آلمان هستند.

این دانشجویان باید دارای آی دی کارت معتبر یا مدرک شناسایی معتبر برای سفر به آلمان باشند.

دانشجویان در بسیاری از کشورها مانند استرالیا، اسرائیل، ژاپن، کانادا، نیوزلند، کره جنوبی و آمریکا بعد از رسیدن به آن کشور و به محض پیدا کردن یک آپارتمان می توانند در اداره ثبت شهر نام نویسی کنند و مجوز اقامت و تحصیل در آلمان را بدست آورند.

این قانون شامل کشورهایی مانند آندورا ، برزیل ، السالوادور ، هندوراس ، موناکو و سان مارینو می باشد مشروط به آنکه دانشجویان قبل یا بعد از تحصیل قصد کارکردن درآلمان را نداشته باشند.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی آلمان برای دانشجویان بین المللی :ویزای تحصیلی آلمان

عموما دانشجویان بین المللی کشورهای دیگر قبل از رسیدن به آلمان باید برای ویزا درخواست دهند و به سفارت آلمان در کشور خودشان مراجعه کنند و برای ویزای دانشجویی یا ویزای تحصیلی درخواست دهند.

افراد با درخواست مکتوب برای تحصیل مقدماتی یا از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر می توانند برای اخذ ویزای دانشجویی اقدام کنند.

افرادی که هنوز منتظر خبر پذیرش هستند یا افرادی که باید در آزمون ورودی شرکت کنند باید برای اخذ ویزای متقاضی اقدام کنند .

به محض ورود به آلمان ، شما باید ویزای خود را به تائید مقامات خارجی در تحصیل برسانید تا بتوانید مجوز اقامت با هدف تحصیل را دریافت کنید . بخاطر اینکه صدور ویزا چند ماهی زمان می برد بهتر است هرچه سریعتر برای ویزا متقاضی درخواست دهید تا قبل از شروع ترم بتوانید در آلمان باشید. نیازی نیست منتظر تائید دانشگاه باشید چون جواب پذیرش دیر اعلام می شود. بهتر است درخواست ویزای متقاضی را همراه با تائید درخواست دانشگاه بدهید سپس می توانید مجوز اقامت با هدف تحصیل در آلمان را اخذ کنید.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اخذ ویزای تحصیلی آلمان

در ابتدا بهتر است اطلاعاتی از سایت اداره خارجی فدرال کسب کنید یا مستقیما به وزارت آلمان در کشور خودتان مراجعه کنید وبه طورکلی به مدارک زیر نیاز دارید.

پاسپورت معتبر

تائید درخواست از طرف دانشگاه ( ویزای متقاضی ) یا خبر پذیرش از طرف دانشگاه ( ویزای دانشجویی )

مدرک پشتوانه مالی کافی برای هزینه های زندگی و پوشش بیمه سلامت

مدرک منابع مالی

منابع مالی شما اثبات می کند که شما می توانید هزینه دوره تحصیل خود را بپردازید . حداقل باید توان پرداخت هزینه های زندگی برای سال اول در آلمان را داشته باشید. در کل 7908 یورو از درآمد یا سرمایه شما برای سال اول و 659 یورو برای هرماه لازم است . وزارت آلمان در کشور شما اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز در اختیار شما قرار می دهد.

به طور کلی ارائه انواع مدارک زیر لازم است

مدارک درآمد و دارایی والدین

اداره ثبت خارجی ها از افراد ساکن آلمان تعهدنامه ای جهت تقبل هزینه هایشان دریافت می کند

بلوکه کردن مبلغی به عنوان تضمین

کمک هزینه دانشجویی از بنیادی معتبر

سرمایه برطبق مشاوره آموزشی و تحصیلی فدرال

در صورت داشتن شرایط و تکمیل بودن مدارک ، برای راهنمایی در خصوص نحوه گرفتن وقت سفارت آلمان به این قسمت مراجعه کنید و برای گرفتن وقت از سفارت آلمان به این پرتال مراجعه کنید

هزینه تحصیل آلمان

گام چهارم تحصیل در آلمان : هزینه تحصیل و زندگی

هزینه تحصیل در آلمان برای دانشجویان بین المللی شامل هزینه های مختلف می باشد . بهتر است به بررسی هزینه های زندگی و هزینه تحصیل بپردازیم.

هزینه تحصیل در آلمان

هزینه ترم توسط دانشجویان در تمامی دانشگاه های آلمان قابل پرداخت می باشد و هزینه های دوره با توجه به هزینه های اتحادیه دانشجویان و اداره دانشجویان برآورد می شود. هزینه های ترم در بسیاری از دانشگاه ها شامل هزینه حمل و نقل عمومی دانشجویان نیز می شود. هزینه حمل و نقل در دانشگاه ها متفاوت است و اصولا بین 250-100 یورو می باشد. قبل از شروع ترم جدید، هزینه های ترم باید در هنگام نامنویسی اخذ شود. گرچه هزینه ها ی مازاد برای دوره یا کتاب ها بستگی به دوره خاصی دارد.

هزینه ترم دانشگاه کالوجن در ترم زمستان 2015-2014 به شرح زیر می باشد.

مدیریت دانشجویان 77/8 یوروهزینه تحصیل در آلمان

فعالیت های ورزشی دانشگاه 75/1 یورو

بلیط ترم 8/162 یورو

سهمیه استادان 10/2 یورو

اتحادیه دانشجویان 59 یورو

در مجموع : 42/234 یورو

دانشگاه ها با بودجه دولتی ، هزینه تحصیل برای بسیاری ازمدارج کارشناسی یا کارشناسی ارشد را مستثنی کرده اند.

اکثردانشگاه های خصوصی حق الزمه تدریس را برعهده می گیرند. هزینه تحصیل با توجه به شرایط تحصیل متفاوت است.

هزینه های زندگی

هزینه زندگی در آلمان ازمیانگین هزینه کشورهای اروپایی کمی بالاتر است. نسبت به کشورهایی مانند دانمارک، لوکزامبورگ یا سوسیس پایین تر و نسبت به کشور های آسیا، آفریقا یا آمریکای لاتین بسیار بالاتر است.

هزینه های زندگی در آلمان

نان 3-2/1 یورو ، یک کیلو سیب 2 یورو ، یک کیلو سیب زمینی 1 یورو، یک لیتر شیر 1-6/0 یورو ، یک شیشه آب معدنی 75/0 لیتری 8/0 -3/0 یورو، یک فنجان قهوه در کافه 5/2 یورو ، آبجو 3-2 یورو، پیتزا در رستوران 6-4 یورو، یک جفت کفش 100-30 یورو، یک عدد تی شرت 50-7 یورو ، شلوار 100-30 یورو ، بلیط سینما با تخفیف دانشجویی 8-5 یورو، بلیط تاتر با تخفیف دانشجویی 30-6 یورو ، بلیط موزه باتخفیف دانشجویی 8-2 یورو

به طور میانگین هزینه ماهیانه هر دانشجوی آلمانی 864 یورو می باشد که شامل اجاره خونه ، هزینه های حمل و نقل ، هزینه غذا ، لباس، وسایل آموزشی، بیمه سلامت ، تلفن ، اینترنت ، رادیو و تلویزیون و هزینه های تفریح می باشد. هزینه های ترم جز این هزینه نمی باشد و باید قبل از شروع ترم هزینه آن را بابت پیش ثبت نام پرداخت کنند. دانشجویان بین المللی روزانه هزینه کمتری به مبلغ 725 یورو نسبت به دانشجویان آلمانی پرداخت می کنند.

لیست هزینه های ماهیانه دانشجویان آلمانی

اجاره ( شامل هزینه کارگر، ….. ) 298 یورو ، غذا : 165 یورو، پوشاک : 52 یورو ، هزینه های سفر ( حمل و نقل عمومی،ماشین) 82 یورو

هزینه دارو و بیمه سلامت 66 یورو، هزینه تلویزیون ، رادیو، اینترنت ، تلفن و پست 33 یورو ، هزینه وسایل آموزشی ، دانشگاه (کتاب، ….) 30 یورو ، هزینه ورزش ، تفریح : 68 یورو ، در مجموع 794 یورو اطلاعات بیشتر در این وب سایت

تحصیل در آلمان

هفت گام تحصیل در آلمان 

آلمان یکی از جذاب ترین موقعیت ها برای دانشجویان بین المللی جهان می باشد و دارای دانشگاه های مختلفی با کیفیت و سطح علمی بالا می باشد. بخاطر تعداد زیاد دانشگاه ها، انتخاب صحیح دانشگاه کارآسانی نیست . به همین خاطر به شما کمک می کنیم تا بدونید چطوری می توانید برای ادامه تحصیل در آلمان اقدام کنید .

گام اول تحصیل در آلمان : جستجوی دانشگاه

بخاطر تعدد دانشگاه های باکیفیت و سطح علمی بالا ، انتخاب دانشگاه توسط خودتان کاری بیهوده و وقت تلف کردن است. کشور آلمان دارای دانشگاه های خصوصی و دولتی می باشد که شامل دانشگاه های علوم کاربردی ، هنر ، فیلم و موسیقی می باشد. حدود 95% دانشگاه ها به صورت دولتی سرمایه گذاری شده اند و فقط 5% آنها خصوصی هستند. اکثر دانشجویان به خاطر شرایط رایگان یا پرداخت ناچیز بابت شهریه ، در دانشگاه های دولتی ثبت نام می کنند. ادامه مطلب

تحصیل در آلمان دانشگاه

گام دوم تحصیل در آلمان : تشخیص رشته تحصیلی و برنامه مطالعاتی

کشور آلمان دارای دوره ها و مدارک متعددی مانند مدرک لیسانس ، فوق لیسانس ، آزمون دولتی یا دکترا می باشد . نگاه مختصری به همه این مدارج بیاندازیم . مدرک کارشناسی ، اولین مدرک دانشگاهی و طول دوره آن 4-3 سال می باشد. اکثردوره ها به موضوع خاصی محدود نمی شوند هرچند امکان اخذ مدرک کارشناسی دوگانه نیز وجود دارد که شامل 2 موضوع عمده یا یک موضوع عمده یا یک موضوع جزئی می باشد. اکثر مدارک کارشناسی شامل کارشناسی هنر، علوم و مهندسی می باشد. ادامه مطلب

تحصیل در آلمان رشته

گام سوم تحصیل در آلمان : مهارت زبان آلمانی 

بخاطر اینکه ساختار زبان دانشگاه های آلمان در بیشتر رشته ها، زبان آلمانی می باشد، بهتراست تا حدودی با زبان آلمانی آشنا شوید تا بتوانید در کلاس ها شرکت کنید. عموما زبان آلمانی برای دانشجویان واحدهای بین المللی یا خاص بکار نمی رود . افرادی که فقط علاقه مند به تحصیل 2-1 ترم در آلمان می باشند دیگر نیازی به فراگیری زبان آلمانی ندارند . برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به اداره بین المللی دانشگاه مربوطه مراجعه کنید. ادامه مطلب

تحصیل در آلمان

گام چهارم تحصیل در آلمان :هزینه های مرتبط

خرج تحصیل در آلمان برای دانشجویان بین المللی شامل هزینه های مختلف می باشد . بهتر است به بررسی هزینه های زندگی و تحصیلی در آلمان بپردازید.هزینه ترم توسط دانشجویان در تمامی دانشگاه های آلمان قابل پرداخت می باشد و هزینه های دوره با توجه به هزینه های اتحادیه دانشجویان و اداره دانشجویان برآورد می شود. ادامه مطلب

تحصیل در آلمان هزینه

گام پنجم تحصیل در آلمان : درخواست پذیرش

افراد علاقه مند به تحصیل در آلمان باید از اصول و قوانین خاصی پیروی کنند.

آگاهی از ثبت نام در کدام دانشگاه آلمان و به چه صورت

برای اینکه بدانید در کدام دانشگاه و چگونه باید ثبت نام کنید باید به 3 سوال زیر پاسخ دهید.

درکدام رشته علاقه مند به تحصیل در آلمان هستید؟

ازکدام دبیرستان و یا دانشگاه فارغ التحصیل شدم؟

کدام مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد مد نظر شماست؟

ادامه مطب

تحصیل در آلمان اپلای

گام ششم تحصیل در آلمان : درخواست ویزا 

دانشجویان برای ورود به آلمان نیاز به ویزا دارند. البته بستگی به مدت زمان اقامت شما دارد . دانشجویان بین المللی جویای تحصیل در آلمان به استثنا اتحادیه اورپا ، منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس ، نیازمند ویزا هستند . این دانشجویان باید دارای آی دی کارت معتبر یا مدرک شناسایی معتبر برای سفر به آلمان باشند. ادامه مطلب

ویزای تحصیلی آلمان

گام هفتم تحصیل در آلمان : جستجوی مکان و اسکان دانشجویان 

در مقایسه بادیگر کشورها، دانشجویان در کشور آلمان در هنگام ثبت نام، از امکانات اسکان برخوردار نیستند .  پس بهتر است در مورد همه چیزتحقیق کنید . وضعیت اسکان دانشجویان مخصوصا پیداکردن مکانی با قیمت مناسب بسیار دشوار است .اجاره ماهیانه بزرگترین دغدغه دانشجویان است و حدود 298 یورو در ماه باید هزینه کنند. ادامه مطلب

برگرفته شده ازاین سایت 

تحصیل در آلمان زندگی

تحصیل آلمان

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان 

تنها راه گرفتن وقت سفارت آلمان ، پرتال رسمی سفارت آلمان است که لینک آن در پایین صفحه قرار دارد.

اما قبل از تعیین وقت مصاحبه لطفا به این نکات دقت فرمایید :

* دقت شود که وقت مصاحبه ای را که در سیستم ثبت می کنید غیر قابل تغییر خواهد بود.

اگر در زمان مقرر مدارک شما ناقص باشد ویا درخواست خود را به سفارت ارایه ندهید، بعضا تا چندین ماه قادر به گرفتن دوباره وقت سفارت نخواهید بود.

پس به گونه ای برنامه ریزی کنید که چند روز قبل از وقت مصاحبه سفارت ، تمامی مدارکتان کامل باشد

* در هنگام وارد کردن اطلاعات شخصی، از جمله نام ، نام خانوادگی و شماره گذرنامه بسیار دقیق باشید.

کوچکترین اشتباهی برای شما دردسر ساز خواهد شد ،تمامی اطلاعات را با حروف و اعداد انگلیسی وارد کنید.

*یکی از اشتباهات متداول هنگام وارد کزدن اطلاعات ،شماره گذرنامه است.

شماره گذرنامه فقط اعداد و شماره ها نیستند ،به طور معمول شماره گذرنامه یک حرف لاتین به همراه اعداد می باشد.

اگر به اشتباه حرف لاتین را وارد نکنید، روز مصاحبه به شما اجازه ورود به سفارت داده نمی شود.

البته اگر همچین اشتباهی مرتکب شدید با ما تماس بگیرید تا راهنماییتان کنیم.

*ایمیل شما بسیار مهم است، حتما از یک ایمیل صحیح و فعال استفاده کنید.

زیرا سفارت آلمان ، تاییدیه وقت مصاحبه را به ایمیل شما ارسال می کند.

شما باید از آن پرینت گرفته و روز مصاحبه سفارت همراه خود داشته باشید

*عکسی که روز مصاحبه به سفارت تحویل می دهید ، باید جدید بوده و متفاوت از عکس گذرنامه تان باشد

* اگر قرار است فرزندتان همراه شما سفر کند و سنش کمتر از شانزده سال است.

نیازی به گرفتن وقت سفارت آلمان ندارد اما فراموش نشود که در روز مصاحبه حتما همراه شما در سفارت حضور داشته باشد.

مراحل تعیین وقت سفارت آلمان:

همچنین می توانید برای اخذ نوبت مصاحبه و وقت سفارت آلمان از نوع توریستی ، تجاری ، ویزای کار و جستجوی کار ، دانشجویی ، بلوکارت ، پیوست و الحاق به خانواده ، نمایشگاهی ، کنفرانس ، ترانزیت در خواست تان را به خانم زاهدی به شماره 09352557000 تلگرام نمایید و یا با شماره 02177744432 در تماس باشید.